Een hond is
een maatje voor
het leven.

Een goede relatie hebben met je hond is heel erg fijn. Alleen kunnen gedragsproblemen dit soms erg in de weg staan. Wacht niet te lang, neem contact op en dan zorgen we dat u weer volop kunt genieten van uw trouwe viervoeter.

Yanick Dijk

Over mij

Mijn naam is Yanick Dijk en ik ben mijn hele leven omringt geweest door honden. Sinds ik in 2014 mijn eerste hond heb genomen, ben ik gefascineerd geraakt door het gedrag van honden en hun relatie met de mens. Daarom ben ik in 2016 begonnen met de opleiding tot kynologisch gedragstherapeut aan de Martin Gaus Academie en deze heb ik in 2019 afgerond. Daarnaast ben ik sinds 2015 kynologisch instructeur bij Hondenschool Dedemsvaart en ben ik voormalig eigenaar van Hondenuitlaatservice Yanick Dijk.

Continue ben ik mijn kennis aan het vergroten door middel van bijscholing en op de hoogte blijven van de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen binnen de hondenwereld om mens en hond zo goed mogelijk te helpen.

Naast het verhelpen van probleemgedrag vind ik het belangrijk om dit in eerste instantie te voorkomen. Daarom is het mijn missie om zo veel mogelijk mensen te informeren wat hun hond hen vertelt en hoe zij hier op een goede manier op kunnen reageren. Dit doe ik niet alleen bij mijn klanten en cursisten maar bij iedereen die dit wil. Via social media leg ik heel veel aspecten van het gedrag van de hond uit op een wijze die voor iedereen duidelijk is, leg ik de werking uit van diverse hulpmiddelen uit en hou ik u op de hoogte van de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen binnen de hondenwereld. Volg mij op de diverse platformen zodat u op de hoogte blijft en niks meer mist.

Behaalde opleidingen

Behaalde cursussen, seminars en lezingen

hond 2