Video's

Tips, weetjes en uitleg. Dat ga je hier vinden. Van leerprincipes, het aanleren van hulpmiddelen, de nieuwe ontwikkelingen in de wetenschap tot tips hoe jij de gezondheid van jouw hond kunt testen en in de gaten kunt houden. 

Gedrag

We gaan het hebben over negeren. Iets wat iedereen wel eens gehoord heeft wat je moet doen bij ongewenst gedrag. Maar is dat wel zo makkelijk?

Gezondheid

Te veel of te weinig water drinken kan wat zeggen over jouw hond en zijn gezondheid. Het is nooit verkeerd om dit af en toe te meten. In deze video leg ik uit hoe.

Trainingen

In deze video leg ik uit hoe jij je kunt leren het hoofdhalster om te doen zodat jij, ondanks dat ding om zijn neus, relaxed kunt gaan trainen.

Hoe leren honden

In deze serie wil ik je leren hoe jij je hond iets kan aanleren. Dat jij ergens een hond ziet die een super leuk trucje doet en dat jij die aan je eigen hond aan wilt leren en dat jij dat ook kan!

Pubertijd

We gaan het hebben over pubers! Zijn zij zo vervelend of valt het allemaal wel mee?

Opvoeding Zuko

Volg Zuko terwijl hij een grote hond wordt en steek gelijker tijd wat op over opvoeden van je hond. Van trainingstechnieken tot leren spelen en socialiseren.