Therapie in 4 fases!

Fase 1

Een afspraak maken

Via het contact formulier kunt u contact met mij opnemen voor een consult. Samen met u wordt er een datum en tijd afgesproken. Het enige wat u voor het consult hoeft te doen, is uw hond uitlaten. 

Fase 2

Het consult

Een consult begint met het winnen van veel informatie van u over de hond, zijn omgeving en natuurlijk zijn gedrag. Nadat uw verhaal duidelijk is, is het tijd dat de hond ook zijn kant van het verhaal mag doen. Dit doe ik door middel van gedragstesten. Wanneer ik van beide kanten een duidelijk beeld heb, wordt er een diagnose gesteld en toegelicht. Gelijkertijd krijgt u al huiswerk van mij mee en wordt er een vervolgafspraak ingeplant.

 

Na het consult krijgt u, tenzij anders aangegeven, binnen een week het persoonlijke behandelplan per mail toegestuurd. U dient deze door te nemen voor de vervolgafspraak.

Fase 3

De vervolgafspraak

Tijdens deze vervolgafspraak wordt het behandelplan met u besproken en is er ruimte voor eventuele aanpassingen. Ook worden de oefeningen in het behandelplan flink geoefend en krijgt u hier pointers en tips bij. 

Fase 4

In de tussentijd

Wanneer u in vast loopt in de training mag u ten alle tijden contact op met mij opnemen. In veel gevallen zijn tips voldoende om u verder te helpen maar is het inplannen van een extra training ook een mogelijkheid.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan nu contact op via dit formulier en wij zullen zo snel mogelijk contact met u op nemen!